Ο περιηγητής σας δεν είναι ενημερωμένος!

Τα ξεπερασμένα προγράμματα περιήγησης έχουν προβλήματα ασφαλείας και δεν ακολουθούν τα νέα πρότυπα ιστού. Ενημερώστε τον περιηγητή σας για να δείτε πλήρως αυτόν τον ιστότοπο.
Menu
Your Cart

Υδραυλικές σκάλες

Κατασκευαστής: FOTOPOULOS Κωδικός Προϊόντος: S.Y.K.A 350X170
Ανυψούμενη πλατφόρμα μεταφοράς με ανατροπή.Ανυψωτική, Ανατρεπόμενη πλατφόρμα, καρότσα μεταφοράς προσωπικού (Σκάλα) με κλαδευτικό υπερ-βαρέου τύπου. Ιδανικό μηχάνημα για την Συγκομιδή, Κλάδεμα και Μεταφορά των αγροτικών προϊόντων. Απαραίτητο μηχάνημα για την διευκόλυνση του αγρότη  στην τοποθέτη..
0.00€
Κατασκευαστής: FOTOPOULOS Κωδικός Προϊόντος: S.Y.K 400X220
Ανυψωτική πλατφόρμα μεταφοράς με κλαδευτίκο.Υδραυλική πλατφόρμα μεταφοράς προσωπικού (Σκάλα) με κλαδευτικό. Ιδανικό μηχάνημα για την Συγκομιδή, Κλάδεμα και Μεταφορά των αγροτικών προϊόντων. Απαραίτητο μηχάνημα για την διευκόλυνση του αγρότη  στην τοποθέτηση, εγκατάσταση και μετέπειτα λειτο..
0.00€
Κωδικός Προϊόντος: S.Y
Υδραυλική σκάλα κλαδέματος, συγκομιδής και μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων.Ειδικό υδραυλικό ανυψωτικό μηχάνημα που έλκεται από το τρακτέρ και λειτουργεί με παροχή ελαίου από αυτό. Πλατφόρμα υδραυλικής ανύψωσης και μηχανικής αλλαγής φάρδους, κατασκευασμένη έτσι ώστε προσφέρει  εύκολο, γρήγορο ..
0.00€
Κωδικός Προϊόντος: S.Y 350X170
Υδραυλική σκάλα. Ανυψωτική πλατφόρμα μεταφοράς.Ανυψούμενη πλατφόρμα μεταφοράς προσωπικού (Σκάλα). Ιδανικό μηχάνημα για την Συγκομιδή, Κλάδεμα και Μεταφορά των αγροτικών προϊόντων. Απαραίτητο μηχάνημα για την διευκόλυνση του αγρότη  στην τοποθέτηση, εγκατάσταση και μετέπειτα λειτουργίας των &nbs..
0.00€
Κατασκευαστής: FOTOPOULOS Κωδικός Προϊόντος: S.Y.K 350X170
Υδραυλική σκάλα. Ανυψωτική πλατφόρμα συγκομιδής, κλαδέματος και μεταφοράς το αγροτικών προιοντων μας (κυρίως φρούτων), με μηχανική αλλαγή φάρδους (συρτάρια) και ενσωματωμένο κλαδευτικό συγκρότημα αέρος από την κατηγορία γεωργικών μηχανημάτων Υδραυλικές σκάλες - Ψαλιδωτά ανυψωτικά μηχανήματα για τρακ..
0.00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)